Close

Nieuws

Over mij

Mijn naam is Rolando Montessori. Ik ben WMO Expert. Mijn bedrijf is een (juridisch) advieskantoor, gespecialiseerd in de  langdurige zorg (WMO, Wlz, PGB) etc.

Mijn bedrijfsfilosofie is uitstekende dienstverlening met lage tarieven en een persoonlijke benadering. Dit doe ik door gespecialiseerde dienstverlening te bieden en mijn kantoorkosten zo laag mogelijk te houden.

Ik ken de zorg van binnenuit. Uw persoonlijke situatie is uitgangspunt voor mijn juridische aanpak. Het gaat erom dat u de zorg krijgt die bij u past. Ik snap hoe lastig het is om als “leek” nog de bomen door het zorgbos heen te zien. Daarom help ik graag.

Ik heb Montessori WMO Expert in 2015 opgericht. Door het werk van mijn vrouw in de jeugdhulpverlening ben ik geïnteresseerd geraakt in de veranderingen in de zorg in 2015.

Sinds 2015 zijn gemeentes verantwoordelijk voor maatschappelijke ondersteuning, zoals thuiszorg en de jeugdzorg. Voor zorgvragers en hulpverleners heeft deze verandering veel onzekerheid gegeven. Daardoor krijgt niet iedereen de zorg die nodig is.

Montessori WMO Expert wil op een makkelijk toegankelijke manier deskundig adviseren en hulp bieden bij zorgaanvragen bij de gemeente, CIZ of ziektekostenverzekering.

Wilt u meer weten? Bel of mail voor een gratis oriënterend gesprek

U heeft recht op de zorg die u nodig heeft!